Pro-stat 101 næringsinformation

Pro-Stat 101 er et proteinbaseret kosttilskud, fremstillet af Medical Nutrition USA, der giver en koncentreret, flydende kilde til alle essentielle aminosyrer. Produktet kommer i smør pecan, naturlige, vilde kirsebær og druesmag, som tilføjer produktets appel og bekvemmelighed. Før du bruger et proteintilskud som Pro-Stat 101, skal du først tale med din læge eller diætist for at afgøre, om det er et passende produkt, som du kan bruge.

Caloric Distribution

Pro-Stat 101 giver 101 kalorier pr. 1 oz. Servering eller 2 spsk. Hver servering giver 10,2 g kulhydrat, som alle leveres af sukker samt 15 g protein. Ca. 40 procent af kalorierne i Pro-Stat 101 kommer fra sukker, mens 60 procent kommer fra protein. Sukker i Pro-Stat 101 er i form af fructose, og produktet søges også med sucralose.

Protein

Den 15 g protein pr. Portion giver 30 procent af den anbefalede daglige værdi. Proteinkilden er hydrolyseret kosherkollagenprotein sammen med yderligere mængder af aminosyren L-tryptophan. Pro-Stat 101 indeholder alle væsentlige, ikke-essentielle og betingelsesmæssige essentielle aminosyrer. Hver servering indeholder 8,55 g arginin, hvilket er en aminosyre, der har vist sig at fremme sårheling, ifølge MayoClinic.com. Fordi proteinet i Pro-Stat 101 er hydrolyseret, er kroppen i stand til at absorbere og udnytte det hurtigere og mere effektivt.

Mineraler

Pro-Stat 101 giver meget små mængder af tre vigtige mineraler – natrium, kalium og fosfor. Hver servering indeholder 14,5 mg natrium, 15,6 mg kalium og 5,9 mg fosfor. Hver af disse mængder er mindre end 1 procent af den anbefalede daglige værdi. Pro-Stat 101 indeholder ingen andre mineraler og indeholder ikke vitaminer.

Dosering

For personer, der er i ernæringsmæssig risiko, er en enkelt daglig 1-oz. Dosis anbefales. Øget hyppighed på to til tre daglige doser er indiceret hos personer med vægttab, dårlig appetit eller lavt albumin. Personer med tryksår anbefales at tage 2-3 doser indtil helbredet efterfulgt af en daglig dosis for at forhindre gentagelse. Personer med kræft eller aids kan kræve op til fire doser om dagen.

Administration

Pro-Stat 101 kan tages enten oralt eller via et fodringsrør. Produktets konsistens er honninglignende, hvilket gør det lettere at sluge for individer med svælgproblemer end vandkonsistensvæsker. Hvis det tages via foderrør, skal røret skylles med 30 til 60 ml vand før indgivelse og yderligere 30 ml vand efter indgivelse.