Shimano slx vs deore

Shimano Iron Works blev etableret i 1921 og blev indarbejdet i 1940. Shimano sælger cykel-, fiskeri- og roderudstyr til at “fremme sundhed og lykke gennem nydelsen af ​​naturen og verden omkring os”, ifølge selskabets mission statement. Shimano produkter omfatter en række cykeldele.

Shimano SLX, nogle gange uformelt kaldet Shimano Six, indeholder en gruppe komponenter til mountainbikes. Det blev oprettet for at have holdbarheden af ​​den tidligere Hone-gruppe af komponenter og pålideligheden af ​​LX-serien. SLX-området er lidt lavere end XT-området og er relativt tungere. Sortimentet indeholder krumtapet, skiftere, bagspjæld, hydrauliske skivebremser og bagbremsekaliper.

Samlet set har Shimano SLX-komponenterne en solid forskydningsmekanisme, stærk bremsning og ensartet kvalitet og udseende. Sortimentet er tilgængeligt i nye 3 x 10 Dyna Sys, fra marts 2011. Imidlertid betragtes den forreste paddel shifter design for lang, og klemmemekanismen for bremser, der har en enkelt bolt, interfererer med fjernbetjeningerne. Denne rækkevidde har ikke noget af den flair, at high-end-serien har og anses ikke for skarp og snappelig som XT.

Shimano Deore er en række cykelkomponenter, der har de vigtigste funktioner og funktioner i Deore XT og Deore LX-serien til en større værdi. Disse komponenter supplerer MTB og trekking cykler. Nogle af komponenterne i området omfatter det hydrauliske skivebremsesystem, kassettkædehjul, cranksæt, for- og bagspidser, hurtigbrændingsskifter og fornav. Det forventes, at Deore-serien vil blive opgraderet med et Dyna Sys-drivsystem, fra marts 2011. Den højere end-version af Deore-serien er XT.

Nogle af fordelene ved Deore XT-serien er, at det nok har det bedste cranksæt blandt alle mountainbike komponenter. Skiftemekanismen er holdbar og har dog en let følelse, og bremsesystemet giver en betydelig effekt. Skyggeforskellen forbliver væk fra sporfunktioner som sten og sten. Mens bremsen pakker i en masse slag, har du et dødestop, så snart du trykker på det, og kædebevægelsen er lidt højere end det du måske foretrækker.

SLX Range

Indstillinger

Deore Range

Ydeevne