Taurin til depression

Taurin er en aminosyre, som din krop producerer fra to andre aminosyrer: methion og cystein. En række vigtige sundhedsprocesser er afhængige af taurin, herunder kolesterol og blodsukker kontrol og regulering af nervesystemet. Taurin er til stede i høje koncentrationer i hjernen. Forskningsresultater for en potentiel rolle for taurin i forvaltningen af ​​depression forbliver delt.

Taurin viste antidepressiv aktivitet, mens beta-alanin – en aminosyre, der hæmmer taurintransport – viste antiangstaktivitet i en undersøgelse udført af Laboratoriet for Regulering i Metabolisme og Adfærd, Graduate School of Bioresource og Bioemiljøvidenskab, Kyushu University, Japan . I undersøgelsen af ​​forsøgsdyr resulterede kostvaner suppleret med 22,5 mmol pr. Kg mad betydeligt mere tid brugt aktivt at bevæge sig om og mindre tid brugt immobile. Dyr fodrede de beta-alanin-supplerede kostvaner brugt mere tid i åbne områder og mindre tid på at søge beskyttede lukkede områder i en eksperimentel labyrint opsætning, en indikation af lavere niveauer af angst. Undersøgelsen blev offentliggjort i juli 2010 udgaven af ​​tidsskriftet “Aminosyrer.”

Taurine viste ikke anti-depressionsaktivitet hos forsøgsdyr i en undersøgelsesforsker ved University of Minnesota, College of Pharmacy, Duluth, og offentliggjort i 2008-udgaven af ​​”Israels Journal of Psychiatry and Related Sciences.” Ændringer i tauriniveauer har været forbundet med visse psykiatriske lidelser, og visse antidepressiva lægemidler påvirker tauriniveauerne. Supplementering med aminosyren målemæssigt ikke reducere depressionslignende adfærd på de testede niveauer i denne undersøgelse. Forskerne opfordrede forsigtighed med hensyn til producentens påstande om taurin som et stimulerende middel.

En undersøgelse foretaget af Department of Food and Nutrition, Inha University, Korea, fandt ingen forskel i taurinindtag mellem deprimerede og ikke-deprimerede universitetsstuderende. Forskere vurderede deltagernes kostvaner over en tre-dages periode, herunder to hverdage og en weekenddag. Resultaterne viste gennemsnitlig daglig daglig taurinindtagelse på 89,1 mg i deprimeret gruppe og 88,0 mg i kontrolgruppen. Imidlertid havde deprimerede deltagere signifikant lavere indtag af vitamin A, beta-caroten, C-vitamin, folinsyre og fiber end ikke-deprimerede kontroller. Scores på spisevaner, som måltidernes regelmæssighed, mangfoldighed af forbrugte fødevarer og tilstrækkeligt proteinforbrug var også lavere i den deprimerede gruppe. Undersøgelsen blev offentliggjort i august 2010 udgaven af ​​”Journal of Biomedical Science.”

Patienter med større depression har en tendens til at have høje taurinniveauer i deres lymfocytter, ifølge en undersøgelse udført på Laboratorio de Neuroquímica, Centro de Biofísica og Bioquímica, Instituto Venezolano de Investigaciones Cientificas, Caracas, Venezuela og offentliggjort i 2009-udgaven af ​​tidsskriftet “Fremskridt i eksperimentel medicin og biologi.” Forskerne bemærkede, at taurin virker som et antioxidant og antiinflammatorisk middel i lymfocytter. Når patienter i undersøgelsen blev behandlet med en anti-depressionsmedicin, faldt tauriniveauerne i deres lymfocytter, hvilket indebar potentielle antiinflammatoriske virkninger af det antidepressive lægemiddel, der blev anvendt i undersøgelsen. Inflammation har vist sig at være en årsagssammenhæng i udviklingen af ​​depression, ifølge en undersøgelse ved Psykiatrisk Institut, Vanderbilt University School of Medicine, Nashville, Tennessee, og udgivet i 2011-udgaven af ​​tidsskriftet Dialogues in Clinical Neuroscience.

Taurine vs Beta-Alanin

Ineffektiv

Tvivlsom Association

Depression og betændelse